oficiální stránky www.kretin.eu
Dnes je neděle 30. června 2024, svátek má Šárka, zítra Jaroslava.
Malá kopaná

Malá kopaná: Ohlédnutí za první polovinou sezóny 2016  

Přidáno 07.08.2016 - Malá kopaná

malá kopaná

Vážení a milí příznivci křetínské malé kopané a fandové! Letní přestávka 2. MEVASPORT ligy se kvapem blíží ke konci a areál Pod lipami se už-už chystá na první domácí utkání druhé části letošní sezóny. Jaká však byla její první půle? Jak si vedli borci z TJ Sokol Křetín v jedenácti jarních utkáních? To si teď můžete všichni připomenout díky kompletnímu přehledu, který pro vás nepřipravil nikdo jiný, než Aida. K článku je připojeno i něco fotek.

Hodnocení první půle sezóny 2016

Sestava TJ SOKOL Křetín
Brankář: Tomáš Lang
Obránci: Marek Bednář „C", Martin Holas, Tomáš Holas, Dominik Šustr
Útočníci: Filip Bačovský, Jakub Bauer, Roman Jančík (v případě potřeby druhý brankář), Petr Janků, Michal Kaderka (nejlepší střelec týmu), Michal Maresch, Milan Hroz, Patrik Šustr (v jarní části hlavně rozhodčí), Jan Alexa

1.kolo ligy... TJ SOKOL Křetín - FC Čížovky Boskovice 7:3
V úvodním zápase jsme narazili již na celkem tradičního soupeře a tím byly Čížovky Boskovice. Toto utkání jsme na úvod sezóny zvládli znamenitě a celkem s přehledem jsme vyhráli. Hlavně Kaďas měl od začátku formu a dal hned čtyři góly.

1.kolo poháru... Žízeň Petrovice - TJ SOKOL Křetín 2:4
I v úvodním kole poháru jsme nezaváhali a na hřišti Petrovic jsme v klidném rozpoložení zvítězili.

2.kolo ligy... FK Rudná - TJ SOKOL Křetín 2:2
Poté přišlo nevídané období remíz. Nejprve jsme remízovali na hřišti pravidelného rivala z Rudné. Toto utkání, jak již bývá zvykem, bylo celkem vyhrocené ze strany domácího rozhodčího a my jsme dohrávali v oslabení.

2.kolo poháru... TJ SOKOL Křetín - FC ALUPO Dolní Lhota 3:3 po penaltách 3:4
V druhém kole poháru přišla opět remíza. Ale pohárové kolo musí mít svého vítěze a proto se kopaly penalty, ve kterých se nám dlouhodobě nedaří, a tím jsme ukončili letošní účinkování v poháru.

3.kolo ligy... TJ SOKOL Křetín - FC Šebetov 3:3
V lize k nám ve třetím kole zavítal Šebetov a utkání s tímto soupeřem bývají hodně vyrovnaná. I tentokrát se zrodila remíza, když každý s týmu měl v zápase silnější i slabší chvilky. Nás ještě ke všemu oslabovala situace s tresty za červené karty ze zápasu s Rudnou.

4.kolo ligy... FC Žďárná - TJ SOKOL Křetín 1:1
Když už se hříšníci zapojili do hry, zasáhla nás naopak velká marodka, kdy bylo mimo hru 5 hráčů najednou. I to se podepsalo pod další remízy. I ve Žďárné bývají naše utkání dost vyhrocená a tak je remíza asi tou přijatelnou situací.

5.kolo ligy... TJ SOKOL Křetín - FK Jabloňany 2:2
Asi k největší a nejzbytečnější ztrátě bodů došlo v domácím utkání s tehdy posledními Jabloňany. Sice v okleštěné sestavě, ale i tak velmi zbytečná ztráta.

6.kolo ligy... FK Adamov - TJ SOKOL Křetín 1:3
Do velmi neoblíbeného vzhledem k jeho vzdálenost i hracímu povrchu, ale bodově většinou úspěšného místa jsme vyrazili v šestém kole. Tímto místem je pro nás Adamov. Ač se nám zde moc dobře nehraje, tak jsme předvedli kompaktní výkon založený na precizní obraně. Zvítězili a dovezli důležité tři body a ukončili tak období remíz.

7.kolo ligy... TJ SOKOL Křetín - ARSENAL Lomnice 1:2
V tomto kole přišla jediná prohra v základní hrací době v jarní části. Na naše hřiště dojel lídr soutěže z Lomnice a předvedl svou sílu. I když jsme s nimi sehráli výborné utkání, doplatili jsme hlavně na neproměňování šancí a připsali si první ale i jedinou stoprocentní bodovou ztrátu.

8.kolo ligy... AC Kozárov - TJ SOKOL Křetín 1:5
Období výher. Tento úžasný zápas, na kterém jsem bohužel nebyl osobně, odstartoval období, kdy se týmů velmi dařilo. Podle mnohých z řad fandů to byl jeden z nejlepších zápasů naší historie, jak herně, tak na poli fanoušků. Z doslechu vím, že kluci předvedli parádní výkon a tak nejen, že „klada" - rozuměj: putovní kus dřeva, který si kozárovští odvezli na podzim z Křetína - zůstala v Kozárově, ale přibyla jim tam ještě další. Skvělá fanouškovská podpora taky slavila úspěch a kdo prý byl na zápase osobně, nikdy nezapomene.

9.kolo ligy... TJ SOKOL Křetín - BC Červánky Rájec 1:0
Zápas, který odstartoval blok dvou střetnutí s týmy z Rájce. Po celou dobu naše uzemní převaha a tlak na hostující hráče, ale také neuvěřitelné neproměňování vyložených šancí. Ujala se jen střela k tyči v první půli.

10.kolo ligy... TJ SOKOL Křetín - DKS Kopeček Rájec 4:2
Utkání se soupeřem, který se v tabulce nacházel na druhém místě. Dost nám utekl začátek zápasu, kdy se hosté dostali do dvoubrankového trháku. Kluci se rozjížděli pomaleji, ale důležité bylo, že se jim podařilo snížit ještě ke konci první půle. V druhé půli předvedli parádní výkon a dotáhli málo kdy vídaný obrat v utkání.

11.kolo ligy... FC Šebrov - TJ SOKOL Křetín 3:5
Za deštivého nedělního dopoledne jsme jarní část sezóny dohrávali na půdě Šebrova. Z kraje ospalé utkání rozhýbal paradoxně kiks našeho obránce, po kterém se domácí dostali do vedení. To ale hned vzápětí kluci smazali, uklidnili se a začali hrát svoji hru. Kluci ukázali svou sílu a herní pohodu, kterou v posledních utkáních nabrali a po krásných akcích odskočili do čtyřbrankového trháku. Nutno dodat, že domácí hráče jsme přehrávali hlavně rychlostí našich útočníků. V závěru, kdy už trošku kluci polevili, se domácím podařilo zkorigovat skóre po dvou slepených gólech po standartních situacích. Toto období výher v závěru jarní části nás katapultovalo na druhé místo v tabulce (viz. tabulka).

Z mého pohledu hodnotím první půli sezóny velmi pozitivně. Musím kluky pochválit za bojovnost a nasazení, které předvádí. Do podzimní části bych jim přál, aby se jim dál herně dařilo a našim mladým útočníkům hlavně klid v zakončení.

Za hráče děkuji našim fandům, kteří jsou důležitou částí našeho týmu a dopomáhají nám k našim výsledkům. Díky i holkám, které se tradičně starají o občerstvení během domácích utkání a o administrativní záležitosti.

Druhá polovina sezóny pro nás začíná v neděli 14. srpna v 10 hodin na hřišti FC Čížovky Boskovice. První domácí utkání na hřišti Pod lipami je plánováno na neděli 21. srpna.

                                                                                Všechny fandy malé kopané zdraví ... Aida Cool

 


Tabulka 2. MEVASPORT ligy po 11. kole:


Tabulka po 11. kole


více článků o malé kopané - klikněte sem...                                            více fotogalerií je tady...

03.06.2016 Malá kopaná: TJ Sokol Křetín - AC Kozárov (foto Eliška) 03.06.2016 Malá kopaná: TJ Sokol Křetín - AC Kozárov (foto Eliška)

http://obec-kretin.rajce.idnes.cz/03.06.2016_Mala_kopana_TJ_Sokol_Kretin_-_AC_Kozarov_foto_admin/ 03.06.2016 Malá kopaná: TJ Sokol Křetín - AC Kozárov (foto admin)

12.06.2016 Malá kopaná: TJ Sokol Křetín - BC Červánky Rájec (foto Eliška) 12.06.2016 Malá kopaná: TJ Sokol Křetín - BC Červánky Rájec (foto Eliška)

 

Vyhledávání v článcích:
  


OBEC KŘETÍN




Kontaktní údaje:

Obecní úřad Křetín
Křetín 100
679 62
Česká republika

Tel.:
+420 516 470 620

E-mail:
obec@kretin.eu

Úřední hodiny:
Středa 16:00-18:00 hod

Kde nás najdete?
Křetín na www.mapy.cz


Kalendář svozů odpadu





Portál krizového řízení JMK





Předpověď počasí



Užitečné odkazy :






coupona.com.ua











Napsat mail správci webu :




TOPlist


copyright © 2009 kretin.eu